Ga naar content
Mijn buurt: 
5625ek +5.0km
    Verander locatie

    Mishandeling - Vivaldistraat - Eindhoven

    De politie zoekt dit trio. Ze zijn verdachte in een onderzoek naar een openlijke geweldpleging, dan wel mishandeling, die gepleegd werd op de Vivaldistraat in Eindhoven. Daarbij raakte een 37-jarige Eindhovenaar gewond. Help mee en tip als je weet wie dit zijn. Herken je jezelf, meld je dan bij de politie in Eindhoven.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Update

    6-3-24: Goed nieuws! Eén van de drie verdachten heeft zich reeds bij de politie gemeld. 

    8-3-24: Inmiddels heeft ook de tweede verdachte, degene die alles filmde, zich gemeld. Help mee de derde en laatste verdachte in deze zaak te vinden. Tip als je weet wie het is.

    Omschrijving

    De twee mannen links op de afbeelding hebben daadwerkelijk de mishandeling gepleegd, terwijl de derde het geweld heeft gefilmd. Het slachtoffer werd onder andere met een ijzeren pijp op zijn lichaam en hoofd geslagen. Hij moest voor behandeling naar het ziekenhuis. 

    Toen de vrouw van het slachtoffer schreeuwend naar buiten kwam, zijn de daders weggevlucht in een donkerblauwe VW Golf. 

    Herken jij de mannen op de beelden, wellicht in combinatie met de auto waarin ze reden? Neem dan contact op via de opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem naar 0800-7000. Je kunt hier ook het online tipformulier invullen.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=PPjsOlU6hxQ

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening