Ga naar content
Mijn buurt: 
zeeland +5.0km
  Verander locatie

  Ramkraak Juwelier – Markt – Uden

  De politie is op zoek naar getuigen van een ramkraak op een juwelier aan de Markt in Uden. In de vroege ochtend van dinsdag 20 februari reden de daders daar het rolluik kapot en wisten vervolgens in de winkel diverse sieraden buit te maken.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Op camerabeelden die beschikbaar zijn is te zien dat rond 4.00 uur in die nacht een auto achteruit tegen het rolluik van de juwelierszaak rijdt. Er stappen dan meerdere personen uit het voertuig. Enkele minuten later rijdt de auto weer weg. 

  In de winkel zelf worden door enkele van de daders verschillende vitrines vernield en ook zij vertrekken na enkele minuten met hun buit. Zij doen dat te voet. 

  Het signalement van de daders is ondanks de camerabeelden (nog) onduidelijk. Vermoedelijk waren het allemaal mannen en ze gingen donker gekleed. 

  We hopen uiteraard dat er iemand is die getuige is geweest van de ramkraak en ons meer informatie kan geven over de verdachten, het voertuig of de vluchtroute. Mogelijk zijn er ook mensen die andere informatie hebben die ons kan helpen. Meld dat dan!

  Vragen

  Heb je iets gezien? Weet je iets? Meld het dan bij ons en help ons de daders aan te houden.

  Opsporingstiplijn: 0800-6070
  Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening