Ga naar content
Mijn buurt: 
geldrop-mierlo +5.0km
    Verander locatie

    Spoofing met pinfraude - Piazza - Eindhoven

    Deze man staat in Eindhoven te pinnen met een pas die hij in Heeze heeft buit gemaakt met bankhelpdeskfraude. Het slachtoffer, een 81-jarige dame uit Heeze werd door hem opgelicht en is nu ruim 2.200 euro armer. Help mee deze oplichter te vinden en tip als je hem herkent: 0800-6070 / anoniem 0800-7000.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Mevrouw had een sms gekregen, waarin gezegd werd dat er een betaling geweigerd was en dat ze contact moest opnemen met de klantenservice van de bank. In het 3 uur durende telefoongesprek dat volgde, heeft mevrouw onder andere haar pincode gegeven en is er een man aan de deur gekomen, die haar bankpassen heeft opgehaald. Kort daarna wordt er door de man op de afbeeldingen geld gepind in Eindhoven bij een vestiging van AMAC op de Demer, waar hij een nieuwe I-phone koopt van 1.729 euro. En daarna wordt er door hem nog eens 500 euro gepind bij de Piazza in Eindhoven.

    Vragen

    Wie herkent de pinfraudeur op de beelden of weet waar we hem kunnen vinden. Hij wordt voor een soortgelijke zaak ook gezocht in Tilburg.

    Tip hier online of bel 0800-6070. Anoniem bel je naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=4bXfSUc6m2o

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening