Ga naar content
Mijn buurt: 
chaam +25.0km
    Verander locatie

    Schietincident - Tollensflat - Roosendaal

    Een camera legt beelden vast van een schietincident op vrijdag 15 december 2023 omstreeks 19.00 uur bij de Tollensflat in Roosendaal. De politie heeft in die zaak al aanhoudingen gedaan. Alleen de schutter wordt nog gezocht. Wie is dit?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Eerst rijdt een zwarte VW Polo het parkeerterrein op. De bestuurder, het latere slachtoffer, parkeert de auto tussen de andere auto’s. Even later rijdt een zilverkleurige BMW X1 ook de parkeerplaats op. Hij rijdt door naar de Polo en zet die klem.

    Twee mannen stappen uit en lijken even in gesprek met de inzittende van de Polo. Dan gaat het mis. Ineens klinken er schoten en is er paniek. De Polo probeert weg te komen. De schutter rent ook weg en stapt later weer in de X1. Die schutter wordt dus nog gezocht.

    Vragen

    Het 19-jarige slachtoffer reed die vrijdagavond in een zwarte Volkswagen Polo en parkeerde die bij de Tollensflat. De dader die hem even later onder vuur nam was een inzittende van een zilver-metallic BMW X1. De politie hoort heel graag waar deze BMW nu staat. Waarschijnlijk heeft de auto schade aan de bestuurderskant of herinnert iemand zich dat het voertuig sinds 15 december ter reparatie is aangeboden.

    Weet of vermoedt u iets over de schutter, meld dan alstublieft bij de politie; desnoods anoniem. Ook uw informatie over een mogelijke aanleiding voor het schieten is nog heel welkom.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=G2zHetXtcko

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening