Ga naar content
Mijn buurt: 
Westerhoven +5.0km
    Verander locatie

    Doorgereden na ernstig ongeval - Geenhovensedreef - Valkenswaard

    De politie is op zoek naar een donkerblauwe Volkswagen Golf en de bestuurder daarvan, die woensdagavond 17 januari betrokken was bij een ernstig verkeersongeval op de Geenhovensedreef en daarna doorreed. Wie weet wie de bestuurder was of heeft deze auto na het ongeval nog zien rijden of weet waar we het voertuig kunnen vinden?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Update

    Vrijdag 19-1-24: De politie heeft vanmorgen een 39-jarige man aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het ernstige ongeval in Valkenswaard. Op dit moment wordt zijn rol onderzocht bij het ongeval waarbij een 13-jarig meisje ernstig gewond raakte en de bestuurder van de auto doorreed.

    De man, zonder vaste woon/verblijfplaats, heeft zichzelf bij de politie gemeld en is daarop aangehouden als verdachte. Op dit moment onderzoeken wij zijn betrokkenheid bij het ongeval. Onze verkeerspecialisten hebben deze zaak in onderzoek. 

    Omschrijving

    Woensdagavond rond half negen werd een 13-jarig meisje uit Valkenswaard op haar fiets op de kruising met de Haagstraat en Koningsvaren aangereden door de bestuurder van een blauwe Volkswagen Golf. Door de klap kwam het slachtoffer enkele meters verder op de weg terecht. De bestuurder van de Golf reed door zonder te stoppen. De auto heeft zeer waarschijnlijk flinke schade opgelopen bij de aanrijding, vermoedelijk ook aan de voorruit.  De auto is doorgereden in de richting van de Eindhovenseweg. Waar die vervolgens verder naartoe is gereden is niet bekend. Het slachtoffer liep door de aanrijding zorgwekkend hoofdletsel op en werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

    Meld informatie
    Onze verkeersspecialisten hebben deze zaak in onderzoek. Ze deden ter plaatse sporenonderzoek en hoorden inmiddels enkele getuigen. Vermoedelijk gaat het om een Volkswagen Golf van een wat ouder type die op diesel rijdt. Vooralsnog is de identiteit van de bestuurder en de verblijfplaats van de auto niet bekend. We doen daarom een dringend beroep op iedereen die ons daarover meer kan vertellen. Heeft u mogelijk de beschadigde Golf na het ongeval nog zien rijden of heeft u een vermoeden waar we deze kunnen vinden? Heeft u een vermoeden wie de bestuurder is geweest? Neem dan meteen contact op met de collega’s van het Team Opsporing Verkeer van de politie Oost-Brabant via het landelijk politienummer 0900-8844. Anoniem uw tip doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. U kunt ook het tipformulier op onze website invullen.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening

    Deel het artikel op social media

    Deel artikel via: