Ga naar content
Mijn buurt: 
Eindhoven, Nederland +25.0km
    Verander locatie

    Overval tankstation - Burgemeester Mollaan - Waalre

    Maandagavond 22 januari rond tien uur werd een tankstation aan de Burgemeester Mollaan in Waalre overvallen door twee gewapende en gemaskerde personen. Er waren op dat moment geen klanten aanwezig. De politie doet onderzoek naar deze overval en is op zoek naar getuigen. Wie zet ons op het spoor van de daders?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De overvallers kwamen kort na tien uur de shop van het tankstation binnen en één van hen bedreigde de aanwezige medewerkster met een vuurwapen of tenminste een voorwerp dat daar sterk op leek. De tweede overvaller bleef nabij de ingang staan. De eerste dader eiste geld en nadat hij dat had gekregen maakten ze zich samen uit de voeten. Zover bekend waren ze niet in het bezit van een voertuig. Ze renden hard weg, rechtsaf richting het viaduct, waarna ze uit beeld verdwenen. Nadat de politie was gealarmeerd, startten we meteen een onderzoek. We namen van het slachtoffer een verklaring op en stelden camerabeelden veilig. Die worden nader onderzocht. Ook een buurtonderzoek maakt deel uit van het onderzoek.

    Gele tas
    De daders waren allebei donker gekleed en hadden hun gezicht bedekt. De dader met het vermoedelijke vuurwapen was volgens de medewerkster waarschijnlijk een jongeman van ongeveer 18 jaar met een slank postuur en ongeveer 1.70 meter lang. Hij had een gele plastic tas bij zich.

    Getuigen gezocht
    Wij zijn op zoek naar mensen die mogelijk meer weten of hebben gezien van deze overval. Was u rond het tijdstip van de overval in de omgeving? Misschien heeft u deze twee donker geklede personen in de buurt zien rondhangen? Mogelijk heeft u gezien dat deze personen in of op een voertuig zijn gestapt. Alle kleine beetjes informatie die ons kunnen helpen om deze overvallers te vinden zijn welkom. Neem met uw tips contact op met de districtsrecherche in Eindhoven via het landelijk politienummer 0900-8844. Tippen kan ook bij de Opsporingstiplijn, 0800-6070 of gegarandeerd anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. U kunt ook het tippen via onderstaand tipformulier. 

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=7IesnEasV_8

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening