Ga naar content
Mijn buurt: 
5211jb +5.0km
    Verander locatie

    Poging overval tankstation - Van Grobbendoncklaan – Den Bosch

    Deze overvaller probeerde op 15 november 2023 een tankstation aan de Van Grobbendoncklaan in Den Bosch te overvallen. Hij staat op beeld met zijn opvallende helm. Wie herkent hem?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op woensdagavond 15 novemerber 2023 rende de overvaller rond 19.30 uur het tankstation binnen. De medewerker was gelukkig in de afgesloten ruimte bij de kassa. De overvaller roept dat hij de deur moeten openen. Meerdere malen schopt hij tegen de deur in de hoop het glas te breken. Hij gooit vervolgens een koeling tegen de deur maar ook dat heeft weinig zin. Het glas breekt niet en de deur gaat niet open. De medewerker roept dat hij de alarmknop heeft ingedrukt. De overvaller kiest het hazenpad en gaat er vervolgens vandoor, zonder buit. 

    De verdachte staat op beeld. Wie weet wie hij is? Kijk ook eens goed naar de helm, misschien zegt deze u iets. Geef uw tips aan ons door via 0800-6070 of via onderstaand tipformulier. 

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=LFIeviXyrig

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=u3fvTXBUqsI

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening