Ga naar content
Mijn buurt: 
5625ek +5.0km
    Verander locatie

    Explosie - Kerkstraat - Eindhoven

    Bij een horecagelegenheid aan de Kerkstraat in Eindhoven vond op dinsdagochtend 5 maart rond 5.30 uur een explosie plaats. De verdachte staat op beeld. Ben jij dit? Meld je dan! Maandag 6 mei ook aandacht voor de zaak in Bureau Brabant met bewakingsbeelden waarop de verdachte en de explosie goed te zien zijn. Kijk en help mee hem te vinden!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De enorme knal was kilometers verderop te horen, zo ook bij collega's die daar surveilleerden.  Ze gaan dan direct polshoogte nemen en zien flinke schade aan de glazen pui, veroorzaakt door een explosief dat aan de pui van het restaurant bevestigd was. En wie dat op zijn geweten heeft, is later te zien op diverse beelden uit de omgeving, die in belang van het onderzoek zijn veilig gesteld. Maandag 6 mei dus ook te zien in Bureau Brabant, om 17 uur op Omroep Brabant.

    Informatie

    Voor ons onderzoek zijn wij nog steeds op zoek naar getuigen of mensen die meer kunnen vertellen over het mogelijke motief achter deze aanslag. Of heeft u camerabeelden bij uw woning/auto waarop iets te zien is? Heeft u weet van conflicten, van mensen die zich bezighouden met explosies, voorbereidende handelingen of handel in zwaar vuurwerk?  Deel deze informatie dan met de politie en bel de opsporingstiplijn op 0800-6070. Liever anoniem iets doorgeven? Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening