Ga naar content
Mijn buurt: 
5625ek +5.0km
    Verander locatie

    Explosie bij woning - Johannes Vermeerstraat - Best

    In de nacht van donderdag 29 februari op vrijdag 01 maart vond een explosie plaats bij een woning in Best. We zijn naar het incident een onderzoek gestart. Er is nog veel onduidelijk en daarom zijn wij op zoek naar getuigen of mensen met camerabeelden. Wie kan ons helpen de dader te vinden?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond half vijf vond een explosie plaats bij een huis aan de Johannes Vermeerstraat in Best. Een ruit naast de voordeur werd volledig vernield. Een getuige zag een donker gekleed persoon weglopen in de richting van de flats tegenover het huis van het slachtoffer. Die persoon had vermoedelijk een paraplu bij zich. Dit zou de dader kunnen zijn en anders misschien een belangrijke getuige. Als iemand zichzelf daarin herkent roepen we hem of haar op zich te melden.

    Onderzoek
    De recherche in het district Eindhoven onderzoekt de explosie. De forensische recherche deed sporenonderzoek. Wat er precies voor explosief materiaal gebruikt is maakt onderdeel uit van het onderzoek, maar het lijkt te gaan om zwaar illegaal vuurwerk. Wat het motief achter deze zaak is wordt onderzocht, maar we houden sterk rekening met een conflict in de relationele sfeer. 

    Camerabeelden
    We zijn op zoek naar getuigen of mensen in de buurt van de woning aan de Hohannes Vermeerstraat met bewakings- of deurbelcamera’s. We roepen hen op die beelden eens goed te bekijken of er mogelijk iets op staat dat ons kan helpen de daders te vinden. Heb je ook maar het kleinste vermoeden dat de beelden voor ons interessant kunnen zijn, of heb je andere informatie, neem dan contact met ons op. Dat kan via de Opsoringstiplijn 0800-6070 of eventueel anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. 

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening