Ga naar content
Mijn buurt: 
Helmond +5.0km
    Verander locatie

    Inbraak - Dorpsstraat - Aarle-Rixtel

    Een wel hele brutale winkeldiefstal. De winkel is gesloten, toch houdt dit een man niet tegen om tot tweemaal toe iets weg te nemen uit een winkel. Herkent u de verdachte of herken jij jezelf op de beelden? Neem dan contact met ons op.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op maandag 22 januari 2024, in de vroege ochtend, werd er tot twee keer toe een winkeldiefstal gepleegd bij de Kruidvat, gelegen aan de Dorpsstraat 29 in Aarle-Rixtel. De winkel was op dat moment nog gesloten. Dit weerhield een man er niet van om in te breken bij de desbetreffende winkel. De eerste diefstal vond plaats om 04.54 uur. De buit betrof een kleine hoeveelheid eten en drinken. 

    Kennelijk was de eerdere buit niet voldoende, want dezelfde man komt om 06.19 uur op dezelfde dag weer terug. Ook ditmaal nam de man een kleine hoeveelheid eten en drinken mee. 

    Weet u wie de man op de beelden is of heeft u andere informatie die ons verder kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Neem dan contact met ons op via 0800-6070. Liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=oUnwiZpyvI4

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening