Ga naar content
Mijn buurt: 
5625ek +5.0km
    Verander locatie

    Woning beschoten – Oostendelaan - Eindhoven

    Een bewoonster van een woning aan de Oostendelaan in Eindhoven ontdekte in de ochtend van 20 maart een aantal kogelgaten in haar voordeur. De politie is op zoek naar getuigen. De avond ervoor ontving de meldkamer rond 23.00 uur een melding van een aantal harde geluiden in de directe omgeving van de getroffen woning. Deze melding kon toen niet worden gelinkt aan schoten uit een vuurwapen maar mogelijk aan het afsteken van vuurwerk.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld. Uit dit buurtonderzoek is gebleken dat de schoten tussen 22.30 uur en 23.00 uur op 19 maart zijn gehoord. De forensische recherche heeft deze ochtend sporen veiliggesteld voor verder onderzoek.

    Getuigenoproep

    De politie is op zoek naar getuigen om zich te melden via 0900-8844.  Dat kan ook anoniem. Bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. Heeft u videobeelden van bijvoorbeeld uw dashcam van uw auto en was u in de buurt van de Oostendelaan tussen 22.30 uur en 23.00 uur in de avond van 19 maart dan horen we graag van u. Ook als u een deurbelcamera heeft en daarmee mogelijk beelden van het schietincident willen wij deze graag zien.  U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2024060001

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening