Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Wernhout +25.0km
  Verander locatie

  Vernieling door vuurwerk - Dijkcentrum - Roosendaal

  Vandalen gooien op 27 september 2023 vuurwerk op het plat dak van een appartement op het Dijkcentrum in Roosendaal. Het gevolg is een groot gat waardoor water de woning instroomt. De vermoedelijke daders, twee rennend en een derde op een scooter staan op beeld.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De bewoners horen op hun vakantieadres dat water vanuit hun appartement in het pand onder hun stroomde. Ze keren direct naar huis terug. Er blijkt een enorm gat in het plat dak te zitten waardoor er water in de woning stroomt. Bij nader onderzoek blijk dat vuurwerk de boosdoener is. Het huis is onbewoonbaar en de bewoners verhuizen daarom tijdelijk naar een hotel totdat de schade gerepareerd is. Op bee;lden is te zien dat er een brandend voorwerp op het dank gegooid wordt waarna er een steekvlam komt en er veel rookontwikkeling ontstaat.  

  We zien op camerabeelden drie mannen op en scooter vanaf de Moriondijk het Dijkcentrum op rijden. En dan gooit iemand gooit vuurwerk boven op het dak.  wat later zien we twee mannen wegrennen en de scooter wegrijden. 

  Vragen

  1) herkent u een van deze daders, neem dan contact op met de politie, ook als u informatie heeft over een mogelijk motief. 

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=HML5QD-Rg1M

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening