Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
geldrop-mierlo +5.0km
    Verander locatie

    Beschieten woning - Satijnvlinderlaan - Eindhoven

    We zijn op zoek naar de verdachte van de beschieting van een woning aan de Satijnvlinderlaan in Eindhoven op dinsdag 23 april. In de vroege ochtend werd die dag meerdere keren op de woning geschoten. Er is op dit moment nog geen verdachte aangehouden. De recherche is nog altijd op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Omschrijving

    Rond 04:15 uur kreeg de politie meerdere meldingen dat er nabij de Satijnvlinderlaan in Eindhoven schoten waren gehoord. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen zij meerdere kogelinslagen in de voordeur van de woning. De bewoners waren thuis op het moment van het incident, maar gelukkig raakte niemand gewond.

    De vermoedelijke schutter ging er na de beschieting waarschijnlijk op een scooter vandoor. Dat gebeurde met hoge snelheid in de richting van 't Hofke/ de Wolvendijk. Uiteraard is er direct een onderzoek ingesteld naar de aanleiding en achtergrond van het incident. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte.

    Wij willen heel graag weten wie deze schutter is. Wie kan ons vertellen waar we hem kunnen vinden? Geef je tip door, dat kan ook anoniem. Bel de Opsporingstiplijn, 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Je kunt ook hier het tipformulier invullen.

    Vragen

     

    • Zijn er mensen die iets weten over dit schietincident, maar dit nog niet gemeld hebben bij de politie?
    • Heeft iemand wellicht in de omgeving van de Satijnvlinderlaan een scooter met hoge snelheid zien rijden? Of hier beelden van?

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening