Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Mogelijk verkeerde man ontvoerd in Cruquius: 15.000 euro beloning

Het onderzoek naar de ontvoering van de 56-jarige Hoofddorper is in volle gang. Het TGO (Team Grootschalige Opsporing) doet er alles aan om de Hoofddorper terug te vinden.

Verdachte aangehouden na steekincident

Uit het onderzoek van het TGO is tot nu toe gebleken dat er geen enkele aanwijzing is dat de ontvoerde man deel uit maakt van het criminele circuit. Het is op dit moment dan ook niet duidelijk wat het motief is van de ontvoering. Het onderzoeksteam houdt er rekening mee dat de daders zich vergist hebben in de persoon die zij hebben ontvoerd.

Alle eerder aangehouden verdachten zitten nog vast. Het TGO vermoedt dat behalve deze 6 mannen, nog meerdere verdachten betrokken zijn bij deze ontvoering.

Beloning van € 15.000,--

Vanwege de ernst van dit delict looft het Openbaar Ministerie een beloning uit van € 15.000,-- voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.

Vragen aan het publiek

  • Heeft u informatie over de ontvoerders of over de ontvoering zelf?
  • Heeft u informatie over de rode Mercedes Vito (zie de afbeeldingen onder aan dit bericht) die bij de ontvoering is gebruikt op donderdag 5 augustus rond 18.00 uur op de Spaarneweg in Cruquius?
  • Heeft u deze Mercedes ergens in ons land zien rijden? 

Neemt u dan alstublieft contact op met het onderzoeksteam via onderstaand tipformulier of via tel.nr. 0900-8844. Heeft u informatie, maar blijft u liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000 of online -> Meld Misdaad Anoniem

Eerder werd dit persbericht gepubliceerd