Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Tiental Quookers gestolen bij beroving pakketbezorger

Gepubliceerd op:

Heerhugowaard - Onlangs maakte de politie bekend dat in het onderzoek naar de beroving op een pakketbezorgster op de Toermalijn op 7 september, een 24-jarige vrouw uit de gemeente Medemblik is aangehouden. Bij het onderzoek kan de recherche uw hulp goed gebruik. Bij de beroving zijn namelijk nieuwe Quookers (in verpakking) gestolen.

Detailopname surveillancewagen

Uit onderzoek is gebleken dat tijdens de beroving onder andere een tiental Quookers zijn buitgemaakt. Een Quooker is een keukenkraan waar direct kokend water uit komt. Het product heeft een winkelwaarde tussen de €1000 en €2000. Misschien zijn deze kokendwaterkranen wel te koop aangeboden. Mochten deze Quookers (of één hiervan) na 7 september u bijvoorbeeld online te koop zijn aangeboden, dan komt de recherche graag met u in contact.

Neem dan contact op met de recherche in Alkmaar via 0900-8844. Ook als u andere informatie over deze zaak heeft. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.  

Eerder communiceerde de politie al over de aanhouding van de 24-jarige pakketbezorgster. Lees de eerdere berichtgeving hier.

In het kader van het lopende onderzoek worden er op dit moment geen verdere mededelingen gedaan.

2021186942