Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Opsporing Verzocht: man neergeschoten op straat

Gepubliceerd op:

Nederland - Een moeder die haar neergeschoten zoon vindt op straat. Hartverscheurend. Het gaat hier over een schietincident op 20 april in Houten, waarbij de 37-jarige Rishi Rampadarath het leven laat. Via Opsporing Verzocht roept de politie de hulp van burgers in om deze zaak op te lossen.

Belpanel Opsporing Verzocht

Meerdere schoten vallen die donderdag rond 05.30 uur midden op de Stelhout. Gealarmeerde omwonenden kijken wat er aan de hand is en vinden de gewonde Rishi. Zijn moeder en vriendin zijn een van de eersten die bij hem komen. Hulpdiensten worden gebeld. Als de politie ter plaatse komt is het slachtoffer al aan zijn verwondingen overleden.

Het is onbekend wie heeft geschoten en waarom dit gericht was op Rishi Rampadarath. Rechercheurs van het Team Grootschalige Opsporing willen dit reconstrueren en zo achter de dader komen. Zij kunnen daarbij de hulp van het publiek goed gebruiken. Daarom wordt in de tv-uitzending van dinsdagavond onder meer een foto van het slachtoffer getoond.

Uitzending

Opsporing Verzocht is dinsdag 25 april vanaf 20.30 uur te zien op NPO2. Het programma wordt woensdag 26 april om 13.20 uur herhaald op NPO2.