Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Verdachte aangehouden woningoverval Gouda

Gepubliceerd op:

Gouda - Dinsdag 12 december 2023 is een jonge man uit de omgeving van Gouda aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op 2 november 2022 een gewapende woningoverval te hebben gepleegd aan de Adriaan Vlackstraat in Gouda. De politie gaat door met het onderzoek.

De gewapende overval vond vorig jaar november plaats. Op die avond hoorden de bewoners op de Adriaan Vlackstraat rond 22.45 uur gerommel op de bovenverdieping. De bewoners besloten er samen op af te gaan. Het bleek dat twee mannen via het balkon probeerden om de woning in te komen. De overvallers raakten in gevecht met een van de bewoners. Hierbij raakten zowel de bewoner als een van de overvallers gewond. Hierna vluchtten de twee mannen er via de voordeur vandoor.

Aanhouding
Op dinsdag 12 december is een van de verdachten aangehouden. De recherche gaat verder met het onderzoek en is nog op zoek naar de tweede verdachte.

Heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.