Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Jimmy wilde ruzie sussen maar werd doodgestoken

Laatst gewijzigd op:

Nederland - Jimmy Schepers (21) uit Diemen werd doodgestoken vermoedelijk toen hij op een festival in Amsterdam een ruzie wilde sussen. Opsporing Verzocht besteedt hier op 20 juni aandacht aan en toont onder meer beelden van mogelijk belangrijke getuigen.

Opsporing Verzocht - Anniko van Santen

Op zondag 28 mei vond tijdens het festival een opstootje plaats, waarbij een bekende van Schepers het slachtoffer dreigde te worden. De Diemenaar lijkt geprobeerd hebben de gemoederen te bedaren, maar daarop werden zijn vrienden en hij aangevallen. Schepers en twee van zijn vrienden werden gestoken. Schepers werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar de hulp mocht niet meer baten.De politie hield drie personen aan. Dit trio hoort vermoedelijk bij een grotere groep die al eerder voor problemen zorgde op het festival. Het zou gaan om ruzie zoeken, bedreigingen en berovingen. Ook daar wil de politie graag meer over weten.
 

Beelden getuigen

In de uitzending worden beelden getoond van personen die mogelijk belangrijke getuigen zijn. Hen wordt gevraagd contact met de politie te zoeken.

Alle zaken in de uitzending van Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht wordt dinsdag 20 juni uitgezonden op NPO2 vanaf 21.05 uur. De herhaling is woensdag 21 juni vanaf 13.20 uur te zien op NPO2.

Korter programma

Opsporing Verzocht is gedurende de zomer korter dan u gewend bent. Het programma duurt ongeveer een kwartier. In deze ‘editie’ zijn, gezien de korte zendtijd geen vaste onderdelen zoals reconstructies te zien.
De gebruikelijke uitzendingen van Opsporing Verzocht zijn vanaf dinsdag 29 augustus weer op tv.