Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Update onderzoek explosies Breda

Gepubliceerd op:

Breda - Een rechercheteam onderzoekt al langere tijd een aantal flinke explosies in de wijken Hoge Vught en Wisselaar. Er is een update.

Stockfoto

Het onderzoek naar deze explosies, veroorzaakt door zwaar vuurwerk is in volle gang. Het team heeft al eerder via  Politie.nl/gezocht-en-vermist/ aandacht gevraagd voor deze zaak. Ook is er kortgeleden een item gewijd aan de explosies in het Opsporingsprogramma Bureau Brabant.

Update

Donderdagmorgen 23 november 2023 rond 7 uur heeft de politie aan de Menenstraat te Breda een woning betreden ter inbeslagname van goederen. Deze goederen zouden informatie kunnen bevatten die te maken hebben met de aanslag op de woning aan de Passendalestraat.
Daarnaast heeft de politie een getuige gehoord die iets over de aanslag zou kunnen weten. Deze getuige is vandaag uitgebreid gehoord op het politiebureau.
Naar aanleiding van de uitzending in Bureau Brabant zijn er twee tips binnengekomen waarvan er een zeer waardevol. De politie blijft mensen oproepen die iets gezien of gehoord hebben.  

Bel met de politie

0900-8844

Bel met de Opsporingstiplijn

0800-6070