Direct naar de inhoud

Zeer gewelddadige woningoverval Helenaveen

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

In een woning aan de Lagebrugweg in Helenaveen werd op maandag 11 juli 2022 rond 08.00 uur een zwaargewonde man aangetroffen. Het bleek te gaan om de 47-jarige bewoner. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij zondag 17 juli aan zijn verwondingen.

Grootschalig onderzoek

De politie werkt al lange tijd met man en macht om de toedracht te achterhalen en de verdachte(n) op te sporen. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) is opgericht om de woningoverval te onderzoeken. In dit dossier leest u wat wij als politie tot nu toe gedaan hebben en hoe u bij het onderzoek kunt helpen.

Weet u meer?

De recherche heeft nog veel onbeantwoorde vragen en is nog op zoek naar getuigen die iets opvallends hebben gezien of gehoord. We komen graag in contact met getuigen:

  • Hebt u iets gehoord of gezien wat met dit incident te maken kan hebben?

  • Was u tussen zondag 10 juli (19.00 uur) en maandagochtend 11 juli (08.00 uur) in de buurt van de Lagebrugweg en heeft u iets verdachts gezien in de omgeving van de woning?
  • Bevond u zich tussen zondag 10 juli 19.00 uur en maandag 11 juli 08.00 uur in de omgeving van of bij het nabij gevestigde Esso-tankstation?
  • Heeft u andere informatie die ons kan helpen de daders op te sporen?

Dan komen wij graag in contact met u. Alle informatie die u heeft kan belangrijk zijn voor het onderzoek. Ook als u twijfelt of u informatie moet doorgeven, vragen we u met klem dit te doen.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening