Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Opsporing Verzocht: 19-jarige vrouw aangerand

Gepubliceerd op:

Nederland - In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 5 april is onder meer aandacht voor de aanranding van een 19-jarige vrouw in Tubbergen.

In de vroege ochtend van zaterdag 26 februari fietst de jonge vrouw over de Reutummerweg. Ze heeft die avond carnaval gevierd. Rond 03.30 uur slaat een onbekende man de vrouw van haar fiets. Het slachtoffer valt op de grond en raakt vervolgens in een worsteling met de man. Ze probeert nog haar telefoon te pakken om 112 te bellen, maar dat lukt niet. Al worstelend belanden de twee in een weiland, waar zij wordt aangerand.

Mogelijk belangrijke getuige gezocht

In deze angstaanjagende momenten ziet de 19-jarige vrouw nog wel een auto langsrijden. Als zij vervolgens begint te praten tegen de dader, laat hij haar los en vlucht ze weg. De vrouw heeft in het donker niet goed kunnen zien hoe de langsrijdende auto er uitziet. Dankzij onderzoek weet de politie inmiddels dat het mogelijk om een blauwe Ford Fiesta gaat met witte strepen op het dak. Vanavond worden er in Opsporing Verzocht beelden getoond van deze auto, omdat de dader in deze zaak nog niet is gevonden. De bestuurder van de Ford Fiesta kan daarom een belangrijke getuige zijn.

Andere items

Naast deze zaak komen ook de volgende zaken aan bod in de uitzending:
Oldenzaal - inbraak en babbeltruc
Roosendaal - snelkraak Siebel
Vlissingen - mishandeling in bioscoop
Arkel - overval bloemenzaak
Deurne - bedreiging
Rotterdam - overval Poolse supermarkt
Oost-Nederland - bankpasfraude
Kerkrade - dood Abdelaziz El Aamri
Daarnaast wordt een terugkoppeling gegeven van de resultaten uit de vorige uitzending.

Uitzending

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 5 april 2022, rond 20.30 uur op NPO1. Woensdag is rond 13.20 uur der herhaling van het programma te zien, eveneens op NPO1.