Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Papenhoven +5.0km
  Verander locatie

  Dood Enver Koljsi

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Donderdagmiddag 9 juni wordt het lichaam van de 43-jarige Enver Koljsi aangetroffen bij een garage op Sint Catharinahof. De man blijkt te zijn doodgeschoten. Daarop wordt er grootschalig onderzoek opgestart. Daarin zijn diverse oproepen richting publiek gedaan en is er ook een compositietekening van een mogelijk belangrijke getuige gedeeld. Enver is afkomstig uit Servië en gaandeweg het onderzoek wordt al snel duidelijk dat hij in zijn thuisland bekend is als zanger.

  Onderzoek

  De plaats delict en de woning van het slachtoffer (beide op Sint Catharinahof) worden meteen door Forensische Opsporing onderzocht. Daarnaast wordt er gesproken met omwonenden en mogelijke getuigen. Ook worden camerabeelden uit de omgeving veilig gesteld voor onderzoek. Daarmee wordt geprobeerd een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de laatste bewegingen van het slachtoffer. Inmiddels kan worden vastgesteld dat Enver tussen 14:00 en 15:00 uur in de middag is thuisgekomen met zijn Mercedes. Nadat hij de auto in de garage parkeerde, maakte hij een praatje met een buurtbewoner. Even later is hij op de fiets naar de bakker gegaan. Daar rekende hij om 15:53 uur een aankoop af en is hij weer naar huis vertrokken. Kort daarna werd hij neergeschoten in de buurt van zijn woning.

  Mogelijk belangrijke getuige

  In het onderzoek komt al snel een mogelijk belangrijke getuige in beeld. Donderdag in de namiddag zou een man aanwezig zijn geweest op de parkeervakken bij de kruising van Kerkvonderen en Sint Catharinahof. Deze man zou mogelijk een belangrijke getuige kunnen zijn van het schietincident, danwel wat er daaraan vooraf ging. Om de identiteit van deze persoon te achterhalen, is er een compositietekening gemaakt. Deze tekening is gedeeld met het publiek.

  Signalement
  De man lijkt tussen de 50 en 60 jaar oud te zijn. Zou ongeveer 1.80 meter groot zijn en een robuust postuur hebben. Hij had bruine ogen, opvallende wenkbrauwen en zwart haar, een brede neus en veel rimpels. De man droeg een donkere flat cap en een blauwe jeans met zwarte strepen op de voorkant. Daarbij droeg hij een brede zwarte riem en een donker zomerjasje met een opvallende kraag en zwarte schoenen. Op dit moment is nog niet bekend hoe de man zich zou vervoeren. Bent of kent u de man? Neem dan contact met de politie via 0800-6070, onderstaand tipformulier of meld informatie anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

  Voertuigen

  Uit gesprekken met getuigen blijkt dat Enver veel gezien werd in duurdere auto’s. Het laatste voertuig waar hij in reed was een grijze Mercedes met kenteken 46-JG-ZK. Deze auto had hij pas sinds begin juni in zijn bezit. Daarvoor reed hij in een witte BMW 5.20 serie met kenteken 4-TRX-65, deze auto reed hij vanaf december 2021.

  Alle informatie is van belang

  Heeft u iets gezien of gehoord die donderdagmiddag 9 juni op of rondom Sint Catharinahof in Buchten tussen 12:00 en 18:00 uur? Kunt u een beter beeld schetsen over hoe Enver zijn leven indeelde, met wie hij omging of hoe en waar hij bijvoorbeeld zijn geld verdiende? Of heeft u meer informatie over wat er zich hier mogelijk heeft afgespeeld? Elke informatie, hoe klein ook, kan van doorslaggevend belang zijn voor het onderzoek. Neem contact op via 0800-6070, onderstaand tipformulier of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

   

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=https://www.rtl.nl/programma/5309210/opsporing-nl?videoId=0db92328-b5ba-441c-b886-e4a28790cab6

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening