Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Brute woningoveral Wassenaar in Opsporing Verzocht

Laatst gewijzigd op:

Nederland - In Opsporing Verzocht aandacht voor de woningoverval op 24 oktober in Wassenaar. Drie gewapende mannen met bivakmutsen drongen een woning aan de Konijnenlaan binnen en overmeesterden de 72-jarige bewoonster en drie medewerkers van een schildersbedrijf die daar aan het werk waren. De mannen doorzochten de woning en gingen er met hun buit in de bestelbus van het schildersbedrijf vandoor.

opsporing verzocht, nieuw decor, 2022, belpanel, Foto: Politie

De bestelbus is later op de dag teruggevonden op de Menkenlaan. Dit ligt op enkele kilometers van de plek waar de woningoverval plaatsvond. In en rondom de woning aan de Konijnenlaan en op de vindplaats van de bestelbus op de Menkenlaan deed de politie een uitgebreid sporenonderzoek. De politie is op zoek naar drie mannelijke verdachten. Allen waren ze in het zwart gekleed en hadden bivakmutsen over het hoofd getrokken.

Alle zaken in deze uitzending op een rij:

Daarnaast wordt een terugkoppeling gegeven van de resultaten uit de vorige uitzending van 18 oktober. In het programma is er nog aandacht voor Camera in Beeld. Dat is een systeem van de politie waar burgers en bedrijven vrijwillig hun beveiligingscamera(‘s) kunnen aanmelden. Onderaan dit bericht staat het online aanmeldformulier.

Uitzending

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 25 oktober, rond 20.30 uur op NPO1. Woensdag rond 13.20 uur wordt de uitzending herhaald op NPO1.