Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen dodelijk schietincident Almere gezocht

Gepubliceerd op:

Nederland - Na meldingen op donderdagavond 3 november over een schietincident in Almere, vonden agenten een zwaargewonde man op straat. De man overleed later aan zijn verwondingen. Via Opsporing Verzocht vraagt de politie op dinsdag 8 november het publiek om informatie over de fatale gebeurtenis. In de uitzending deelt de politie de naam van het slachtoffer. Ook is dan een foto van hem te zien.

Belpanel Opsporing Verzocht

Rond 22.15 uur kwamen de meldingen bij de politie binnen. Het vermoeden bestaat dat enkele jongemannen betrokken waren bij het incident op de Hildo Kropstraat in Almere. De politie begon direct een zoektocht, maar verdachten werden niet meer gevonden.
Dinsdag 8 november brengt de politie de zaak naar het grote publiek. Daarbij wordt een foto van het 25-jarige Almeerse slachtoffer getoond en zijn naam bekendgemaakt, in de hoop dat hierdoor mensen zich dingen herinneren en dit ook melden bij de politie.

Andere items in de uitzending

Behalve het fatale schietincident in Almere, komen nog meer zaken in de uitzending aan bod. Een overzicht:
- Nieuw-Vennep: woningoverval
- Nijverdal: diefstal bij juwelier
- Den Haag: woningoverval
- Blaricum: brandstichting bij een woning
- Rotterdam: overval op een Kruidvat-filiaal
- Meerdere gevallen van bankpasfraude
- Hengelo: inbraak in een woning
- Den Haag: brandstichting
- Dordrecht: dood van Remsley Eisden
Uiteraard wordt er een terugkoppeling gegeven van de resultaten uit de vorige uitzending.

Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond 8 november om 20:30 uur uitgezonden op NPO 1. Woensdag 9 november zal het programma rond 13:20 uur worden herhaald via dezelfde zender.