Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Rolexen gestolen met fors geweld

Gepubliceerd op:

Nederland - Uit het niets belaagden drie mannen een echtpaar op 7 juni in Heerlen. Met grof geweld maakten zij twee Rolex-horloges buit. Het paar raakte hierbij gewond. In Opsporing Verzocht toont de politie beelden van de verdachten, met de vraag aan het publiek om te helpen dit misdrijf op te lossen.

Belpanel Opsporing Verzocht

Ontspannen wandelen de man en de vrouw ’s avonds naar de parkeergarage aan het Mariabad. Niets vermoedend van de situatie waarin zij terecht zullen komen. Verscholen in het trappenhuis wachten drie gemaskerde overvallers hen op. Als het echtpaar naar beneden loopt, springt het trio tevoorschijn. Met grof geweld beroven ze het echtpaar van hun Rolex-horloges en slaan op de vlucht.
 

Extreem geweld

Bij de overval is extreem geweld gebruikt. Zowel de man als de vrouw raakten gewond. De man moest zelfs naar het ziekenhuis, waar bleek dat hij door de klappen een zware hersenschudding had opgelopen. Ook was zijn oogkas op twee plekken gebroken.

In Opsporing Verzocht worden onder meer beelden van de daders en de Rolexen getoond. Het publiek wordt gevraagd of zij een van de overvallers herkent en/of informatie over de horloges heeft. Delen van informatie kan via 0800 - 6070 of als u liever anoniem wilt blijven via 0800-7000 of het tipformulier op www.meldmisdaadanoniem.nl.

Uitzending

Opsporing Verzocht is op dinsdag 6 september van 20.30 uur tot 21.15 uur te zien op NPO1. Op woensdag 7 september wordt het programma rond 13:20 uur herhaald via NPO1.