Ga naar content
Mijn buurt: 
Vlissingen +5.0km
Verander locatie

Nieuws uit uw regio

Lijst met nieuwsberichten

Automobilist gearresteerd met acht cilinders lachgas

Vlissingen - Op de Komstraat trof de politie maandagavond in de kofferbak van een auto acht volle cilinders met lachgas aan. De bestuurder werd aangehouden.

Politie onderzoekt reeks bekladdingen en zoekt getuigen

Koudekerke - Afgelopen dagen zijn op diverse plaatsen in Koudekerke beledigende leuzen aangebracht. De politie zoekt getuigen en camerabeelden.

Henneptoppen in beslag genomen

Vlissingen - Agenten hebben bij een woning aan de Jan Vermeerlaan een zak henneptoppen in beslag genomen. De 20-jarige bewoner is aangehouden.

Arrestatie schennispleging

Vlissingen - De politie arresteerde maandag 22 februari 2021 rond 15u30 in de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen een 26-jarige verdachte uit Oost-Souburg voor...

Arrestatie voor drugsbezit

Middelburg, Terneuzen - De politie arresteerde zaterdag 20 februari 2021 een verdachte in Middelburg en een verdachte in Terneuzen, omdat ze drugs bij zich hadden.

Verdachte van bedreiging aangehouden

Middelburg - Woensdagavond is een verdachte van een bedreiging aangehouden door de politie. Dit gebeurde in een woning aan de Driewegenhof in Middelburg.

Man onder invloed drugs achter stuur

Vlissingen - Agenten hebben op de Sloeweg een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij zat onder invloed van drugs achter het stuur en...

Twee jongens melden zich op politiebureau voor steekincident

Middelburg - De laatste twee jongens, die zijdelings betrokken waren bij het steekincident op de Markt op vrijdagavond, zijn zondag verhoord.

Politie ontdekt en beëindigd feest in bunker

Vlissingen - De politie heeft zaterdagavond laat een feest in een bunker aan de Oostelijke Bermweg ontdekt en beëindigd. 84 mensen kregen een bekeuring en twee...

Twee jongens vast na steekpartij op de Markt

Middelburg - Bij een steekpartij in het centrum zijn vrijdagavond twee jongens gewond geraakt. In een woning aan De Ruyterstraat zijn drie jongeren gearresteerd....