Ga naar content

Getuigen gezocht

Nederlandse War Crimes Unit vraagt informatie over Pol-e-Charkhi gevangenis

Andere talen / other languages

               

 

 

Pol-e-Charkhi gevangenis in Kabul, Afghanistan

Pol-e-Charkhi gevangenis in Kabul

De War Crimes Unit van de Nederlandse politie is, in het kader van een strafrechtelijk onderzoek, op zoek naar informatie over personen die werkzaam waren in de periode 1982-1987 in de Pol-e-Charkhi gevangenis in Kabul, Afghanistan. Weet u uit eigen ervaring welke personen hier werkzaam waren of heeft u documenten, foto- of videomateriaal met betrekking tot (medewerkers van) de Pol-e-Charkhi gevangenis in deze periode?

Laat het ons weten via het emailadres project.afghanistan@politie.nl. Indien gewenst kunt u uw contactgegevens als telefoonnummer en/of personalia vermelden in uw mail. Dit zodat wij contact met u kunnen opnemen indien uw informatie relevant is voor het strafrechtelijk onderzoek.

Delen

U kunt ons ook helpen door bovenstaande oproep verder te verspreiden onder uw (Afghaanse) contacten, bijvoorbeeld via het Facebook- of Twitteraccount van uw organisatie.

Meer informatie

Lees hier meer over het Team Internationale Misdrijven / Read more about the War Crimes Unit here

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=www.youtube.com/watch?v=_l60BvgSUc0